ab hånd

anette bjerregaard

Udstillinger/workshops/events

Bornholm Craft Weeks:

I forbindelse med BCW har jeg har den store fornøjelse at hoste en Master Class, en workshop og en udstilling med keramiker Lisbeth Skytte Christiansen:
Lørdag d. 11. september Master Class – Neriage
Søndag d. 12. september Workshop – Lystrebrænding
Mandag d. 13.-mandag d. 20. september udstilling Alkymistens forunderlige verden hvor skaller og skåle vil lyse op i smukke farver og fantasifulde mønstre. Lisbeth er en mester indenfor lystrebrænding og hendes univers er farvemættet og magisk.
Fernisering mandag d. 13. september kl. 16-18 – alle er velkomne

Pop-up shop med Pia Andersen Smykker:

Pia Andersens smykker kan du altid finde i min butik, men fra onsdag d. 22. september til lørdag d. 25. september, kan du møde Pia og se et ekstra stort udvalg af hendes skønne smykker med vintageperler ofte sat sammen med krystaller og halvædelstene.

Bornholms kulturuge:

Billedkunstner Suse Hartung udstiller tegninger og malerier med dyrene i fokus. Der er humor og intensitet i Suses fortællinger, i de ofte surrealistiske scener af dyr – altid med et stort hjerte for dyrene.
Fernisering onsdag d. 22. september kl. 16-18 – alle er velkomne
Udstillingen kan ses indtil fredag d. 8. oktober
(tirsdag-fredag 12-17, lørdag 11-15)


Fredag d. 24. september
 Artist Talk og Intimkoncert med Suse Hartung og Jakob Dahn. Suse og Jakob vil skabe en fælles sanseoplevelse med arrangentet “I tried with coffee”.
Med udgangspunkt i Suse Hartungs sjove og syrede værker af dyr på forskellige materialer holder Suse en artist talk, hvor publikum kan komme i dialog med kunstneren om tankerne bag kunsten – efterfulgt af en akustisk intimkoncert med Jakob Dahl.
Jakob Dahn har en fortid som frontmand i rockbands som Skywriter, der havde deres dunkle rockeventyr i hypede svenske musikstudier og på tyske autobahns. Han har ved siden af spillet mange akustiske solo-koncerter og stuekoncerter med akustisk guitar og sang, hvor han skaber en intim, intens og glad stemning med masser af kærlighed og baggrundshistorier til sangene.
Adgang for gæster med kulturugearmbånd

Jeg håber vi ses!