ab hånd

anette bjerregaard

oktober 9, 2013 abhaand

Julen står for døren…

Ej det gør den da heldigvis helt ikke endnu 😉 – men før vi ser os om begynder de første julemarkeder at dukke op.

Det betyder travlhed i værkstedet, for jeg er med. Og i år på hele 3 meget forskellige julemarkeder.

Først gælder det JUL PÅ BELLAHØJ – et nyt julemarked, som nok henvender sig til et mere voksent publikum. Det foregår i weekenden 16.-17. november i en gammel hyggelig trelænget gård på Bellahøj.

SAN_8218

Første weekend i advent, 30. november – 1. december er jeg for 3. år i træk med på ROSKILDE JULEMARKED på Musicon. Det er et hyggeligt marked i rå omgivelser med juletræer, nisser og masser af kreativitet for hele familien. I år er det rykket til en opvarmet hal – det glæder jeg mig til 🙂

Og endelig vender jeg efter et par års pause tilbage til JULEMARKED PÅ KRONBORG – et marked i de mest fantastiske historiske omgivelser på Kronborg Slot. Jeg deltager i weekenden 7.-8. december. Det ser jeg meget frem til.

Lige nu arbejder jeg på nyheder til at hænge på juletræet. Sammen med mine evergreens de unikke snefnug, engle og smukke lysfade er  jeg sikker på at julestemningen vil brede sig…

Glædelig snart jul..

(Se praktiske oplysninger under menupunktet Markeder)