ab hånd

anette bjerregaard

februar 14, 2013 abhaand

På vej…

præsentation

Der er mange bolde i luften….

Efter at have været computerløs i laaang tid har jeg nu endelig fået en ny. Det gør det unægtelig lidt lettere at gøre mange ting, men der er også meget der skal retableres.

Jeg har virkelig manglet adgang til mine billeder, så det er skønt endelig at få lagt nogen tilbage på den nye maskine.

Har gang i nogle ansøgninger til sommerens markeder og det kræver jo, blandt andet, billeddokumentation på hvad jeg kan byde ind med…

I værkstedet er der stadig tryk på produktionen. Jeg skal brændefyre om halvanden uge og der skal meget til at fylde halvdelen af den store ovn – men hold.nu.op hvor jeg glæder mig…. Jeg har arbejdet med nye mønstre og er SÅ spændt på om de bliver gode i brændefyring…

Jeg tror jeg er godt på vej…. 🙂